AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Januszkowa |
Czy mogę się dołączyć? Jestem zafasolkowana w maju:) Już jestem na L4, mam krwiaka, na razie leżę, odpoczywam, wizyta 21.07. mam nadzieję, że wrócę już do jakiejkolwiek sprawności fizycznej:)
|
|
![]() [konto usunięte] |
No to jeszcze ja... zeschizowana i zafasolkowana:) z Krakowa. A i szukająca tu dobrego ginekologa. Najlepiej z Lux medu ale to nie jest warunek konieczny.
SunSun lubi tę wiadomość |
|
![]()
kittykate |
Hej dziewczyny!!! Jestem z powrotem, wybaczcie nieobecność ale poszłam na l4 miałam przeprowadzkę etc i tak
Byłam zajęta ze wypadłam z obiegu!!! Wątek jak najbardziej aktualny moze któraś miałaby ochotę na mrożona kawę to jestem jak najbardziej za by sie spotkać i umilic sobie czas w tak fajna pogodę!!!! U nas wszystko ok czuje już ruchy dziecka!! Wczoraj mała (podobno dziewczynka) dawała niezły koncert wieczorem:) Co do ginekologa w Krakowie ja chodzę do Lux Medu ale ze względu na badania i endokrynologa bo muszę kontrolować tarczycy. Swoją gin prowadząca ciąże mam z poza luxmedu nazywa sie dr Sylwia Koryga Wszolek i pracuje na Ujastku, bardzo ja polecam skrupulatna i dbająca o pacjentki ! Piszcie dziewczyny co u Was i jak znosicie ciąże:) no i zapraszam do zorganizowania spotkania ![]() |
|
![]()
Aha |
Czesc krakowianki. Dolaczam do was. Jestem w 10 tygodniu. Czuje sie dobrze, choc wieczorami mam totalna niemoc do jakiegokolwik dzialania. Malo jem, ale to chyba przez upaly. A wy jak? W Krakowie mega gorac, jak sobie radzicie? Pozdrawiam serdecznie i milego wieczorku. Krakowianka
![]() |
|
![]()
Januszkowa |
Aha ja jestem na L4 więc najlepszym sposobem na upały jest dla mnie nie wychodzenie z domu:) A co do apetytu to mam wilczy:)
|
|
![]() [konto usunięte] |
Dziewczyny a gdzie robiłyście USG genetyczne?
|
|
![]() [konto usunięte] |
Witam ja tez z krakowa tylko zafasolkowana w maju
Januszkowa lubi tę wiadomość |
|
![]()
Januszkowa |
Scarlett2014 wrote:
Dziewczyny a gdzie robiłyście USG genetyczne?
|
|
![]() [konto usunięte] |
Dzięki za podpowiedź
![]() |
|
![]()
SunSun |
Scarlett2014 wrote:
No to jeszcze ja... zeschizowana i zafasolkowana:) z Krakowa. A i szukająca tu dobrego ginekologa. Najlepiej z Lux medu ale to nie jest warunek konieczny.
Hej Scarlet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
SunSun coraz więcej nas łączy
![]() SunSun lubi tę wiadomość |
|
![]()
SunSun |
Najważniejsze żebyś ufala lekarzowi.Mi miała prowadzić ciąże polecana bardzo gino ale raz sie na niej bardzo zawiodłam i juz bym jej nie była w stanie powierzyć swojego i dziecka zdrowia.Na kiedy masz termin? Z tego co widziałam chyba 17 marzec??? Ja tez!
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
SunSun wrote:
Najważniejsze żebyś ufala lekarzowi.Mi miała prowadzić ciąże polecana bardzo gino ale raz sie na niej bardzo zawiodłam i juz bym jej nie była w stanie powierzyć swojego i dziecka zdrowia.Na kiedy masz termin? Z tego co widziałam chyba 17 marzec??? Ja tez!
![]() Termin mam różny w zależności od USG ![]() ![]() SunSun lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.