AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Iza1308 |
Hej dziewczyny. Zostało mi 1 opakowanie duphaston u. Może potrzebuje któraś?
![]() 23.06.2016. <*> 6tc.
3 cykl starań. -szczęśliwy ! ![]() |
|
![]()
0202oliwcia |
hej Iza a ile byś chciała za ten Duphaston ???
![]() Synek Piotruś 2019 ![]() ![]() ![]() Aniołki ![]() ![]() ![]() ![]() Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe |
|
![]()
Iza1308 |
40 zł razem z wysyłka , jest całe opakowanie nie ruszone
|
![]()
0202oliwcia |
Nie dzięki ja ostatnio kupowalam 3 opakowania i za 1 płaciłam 28 zł !!!!!
![]() Synek Piotruś 2019 ![]() ![]() ![]() Aniołki ![]() ![]() ![]() ![]() Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe |
|
![]()
Iza1308 |
Ja 32 .. Nie chcę nikogo naciągnąć ani nic nie zarobie. . myślałam że komuś pomogę jak komuś ciężko dostać receptę a mi zostało opakowanie. No trudno
|
![]()
0202oliwcia |
Może komuś innemu sie przyda powodzenia
|
![]()
Kira91 |
0202oliwcia wrote:
Nie dzięki ja ostatnio kupowalam 3 opakowania i za 1 płaciłam 28 zł !!!!!
![]() Iza, jak bede po konsultacji z lekarzem, to może od Ciebie odkupię ![]() narazie mi kazal nie brac, ale nie wiem czy to dobrze... Pozdrawiam ![]() |
|
![]()
0202oliwcia |
Kira ja kupuje również stacjonarnie w swojej aptece w takiej cenie biorę go trzy razy dziennie więc sporo tego wychodzi na miesiąc trzy opakowania gdzieś mam na trzy tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora 7 lutego 2017, 17:22 ![]() Synek Piotruś 2019 ![]() ![]() ![]() Aniołki ![]() ![]() ![]() ![]() Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe |
|
![]()
makuszka |
Iza1308, ja chętnie kupie od Ciebie duphaston jeśli jeszcze chcesz go sprzedać. Cena 40 z wysylka mi odpowiada.
|
|
![]()
karm3lka |
w aptekach DOZ są po 29,99
|
|
![]()
makuszka |
Iza czy chcesz sprzedać jeszcze ten duphaston?
|
|
![]()
makuszka |
Iza czy duphaston jeszcze aktualny?
|
|
![]()
0202oliwcia |
hipisiątko wrote:
Ka tez kupuje po 29.99 ale najwięcej płaciłam 46 zl. Wiec różnica jest i to nie mała.
|
![]()
karm3lka |
Chętnie odsprzedam jedno op. za 30 zl z wysylką
|
|
![]()
makuszka |
Zuzanka to ja bardzo chętnie. Proszę odezwij się na mój email monisia-z@wp.pl dziękuję
|
|
![]()
makuszka |
monisia-z@wp.pl
|
|
![]()
makuszka |
Ojej źle napisałam. Miało być Karm3lka a nie Zuzanka. Przepraszam.
|
|
![]()
makuszka |
Karm3lka odezwij się do mnie na email bo nie wiem jak się z Toba skontaktować w sprawie Duphastonu.
|
|
![]()
Paulina6891 |
Odkupie 2 opakowania duphastonu. Mój mail paulina86x@wp.pl
|
|
![]()
Kędziorek |
Chętnie kupię duohanson 1 opakowanie. Mail magdalencia18@wp.pl
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.