AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
madzia32323 |
Dziewczyny, mam pytanie. Od kilku dni biorę duphaston. Jestem pod koniec 4 tc. Zazwyczaj temperatura utrzymywała się na poziomie 37. dwa dni temu wzrosła do 37.1 Dziś spadła do 36,9. Dodam,że mierzę zawsze o tej samej porze przed wstaniem z łózka. Czy ten spadek może oznaczać coś niepokojącego?????
Moje Kochane Małe Szczęście :*
|
|
![]()
BellaRosa |
Z tego co ja wiem, to nie ma w tym nic niepokojącego. Najlepiej nie mierzyć temperatury żeby nie dostać nerwicy
![]() ![]() michaela lubi tę wiadomość |
|
![]()
fifi |
hej ja tez biore duphaston, i temp mam na poziomie od 36,9 do 37,3 nie wiem od czego to zależy, ale słyszałam, że to jest normalne, także nie przejmuj się
![]() |
|
![]()
Anette |
Ja tez bralam duphaston do 16 tc ale nie mierzylam temperatury. Przstalam w momencie potwierdzenia przez lekarza ciazy. Po co robicie sobie niepotrzebny stres....
BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
![]() Staramy sie o kolejnego... |
|
![]() [konto usunięte] |
czy ktos mi powie jak zakonczycy wykres
![]() |
|
![]()
madzia32323 |
Musisz wpisać pozytywny test ciążowy
![]() Moje Kochane Małe Szczęście :*
|
|
![]()
madzia32323 |
albo plamienie
![]() Moje Kochane Małe Szczęście :*
|
|
![]() [konto usunięte] |
Wpisalm przeciez test z krwi pozytywny 13/02 i nie zakonczyl sie... a chce zeby go dodac do galerii wykresow pod kategoria PCOS, zeby inne dziewczyny wiedzialy ze mozna miec liczna rodzine z tym schorzeniem.
|
|
![]()
BellaRosa |
jak zaznaczyłaś pozytywny test ciążowy, to powinno Ci się wyświetlić coś w rodzaju "czy chcesz dodać ten wykres do galerii"- u mnie tak było i dodałam, tyle, ze wykres się nie zakończył (ovu mi odpisało, ze zakończy się wraz z krwawieniem- czyli po porodzie
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
To juz nic nie rozumiem, a pisanie do nich nie ma sensu bo nigdy nie odpisuja.
|
|
![]()
BellaRosa |
mi zawsze odpisują
![]() |
|
![]()
anilorak |
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora 21 września 2015, 09:12 |
|
![]()
BellaRosa |
anilorak pisałam do nich w tej sprawie, bo samo jako staraczka lubiłam patrzeć sobie na wykresy, gdzie był 1 cykl starań- to mi dawało taką nadzieję
![]() ![]() |
|
![]()
anilorak |
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora 21 września 2015, 09:13 |
|
![]()
BellaRosa |
no dobrze by było
![]() |
|
![]()
anilorak |
I
Wiadomość wyedytowana przez autora 21 września 2015, 09:13 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.