AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Kamenka |
Witam
Dziewczyny Czy któraś z Was miałą dreszcze na poczatku ciąży Bo ja mam jakieś dziwne dreszcze i gęsią skórke co w zupelnosci jest ciepełko w domku . Myślicie ze to coś nie tak? |
|
![]()
Kamila ;) |
Tez tak mam czasami, czasem mam tez takie uderzenia zimna. Wszyscy w krotkim rekawku a ja pod kocem
![]() Ale nie wiem dlaczego tak jest. Kamenka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Wesołek |
Prawdopodobnie to działanie progesteronu:)
kamenkaa lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
ja tak mialam na samym poczatku ciazy kilka razy, wydawalo mi sie to wtedy dziwne, ale szybko przeszlo
![]() Kamenka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Wesołek |
Tak, bo to jest na początku ciąży, a potem już nie;)
Też siedziałam w skarpetkach wieczorem i pod kocem. A i tak było mi zimno;) |
|
![]()
mloda1995 |
Oj mi tez ciagle zimno
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
tu juz nie chodzilo mi konkretnie o zimno, bo nie odczulam jakiejs mega roznicy w zmianie temperatury, normalnie sie czulam, a dreszcze byly, stad wyczulam, ze to takie "inne dreszcze". W pewnym momencie myslalam, ze dostalam jakiejs wysypki, taka mialam gesia skorke
![]() |
|
![]()
Kamenka |
Anna255 wrote:
tu juz nie chodzilo mi konkretnie o zimno, bo nie odczulam jakiejs mega roznicy w zmianie temperatury, normalnie sie czulam, a dreszcze byly, stad wyczulam, ze to takie "inne dreszcze". W pewnym momencie myslalam, ze dostalam jakiejs wysypki, taka mialam gesia skorke
![]() no wlasnie tez mam takie coś az gęsią skórkę mam pomimo że ciepło .. nie wiem czy to objaw ciaży czy nie ale nigdy tak nie mialam |
|
![]()
Martika87 |
Na początku ciąży jest podwyższona temperatura stąd dreszcze. Mi też było zimno przez dłuższy czas choć w domu cieplutko
![]() Kamenka lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Limonka34 |
Mam dokladnie tak samo:) dreszcze, gesia skorka bez powodu, brrrrr
![]() |
|
![]()
Desperatka_87 |
Ja też mam dreszcze i wg lekarza to wina tarczycy i miał rację. Zrobiłam badania i ft4 poniżej normy
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020) ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.