AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Malvinka |
Hej dziewczyny!
Tak się zastanawiam - korzystałyście z detektora ciąży, który udostępnia Ovufriend? Sprawdził Wam się? Zastanawiam się czy to tylko taka zabawa-zgadywanka, czy rzeczywiście można na tym trochę polegać? Podzielcie się doświadczeniami! |
|
![]()
Anette |
Ja zaszlam w ciaze w pierwszym miesiacy obserwacji tutaj, wiec za duzo nie mialam doswiadczenia. Pamietam ze podawal mi " dobry " czas wspolzycia i zaznaczane ojawy z dnia na dzien zwiekszala sie ilosc pkt-ow. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, czy faktycznie podawal prawde. Fakt faktem ciaza byla
![]() m_f, PARIS^^ lubią tę wiadomość Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
![]() Staramy sie o kolejnego... |
|
![]()
KANCIALUPKA |
U mnie detektor ciąży się tutaj sprawdził w 100%
PARIS^^ lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie dokładnie tak jak u Anette.
PARIS^^ lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie był cykl ze współżyciem "dobrym" i nie zaszłam a w kolejnym cyklu ze współżyciem "dobrym" zaszłam, więc bym się nie przywiązywała do tego narzędzia
![]() PARIS^^ lubi tę wiadomość |
|
![]()
martek |
u mnie czas był " słaby" w tym szczęśliwym cyklu- ale ja myślę że ovu miałam wcześniej niż program zaznaczył- fakt faktem ciekawie sie patrzy jak z dnia na dzień rośnie w procentach szansa na pozytywny test:)
|
|
![]()
Malvinka |
yoku - przy "dobrym" współżyciu to chyba normalne, że raz mogło zaskoczyć a raz nie. Raczej zastanawiałam się nad tymi punktami, które tam są przyznawane
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
No nie wiem, Malvinka, można jeszcze mieć w tym miejscu opis "bardzo dobry" ale skoro ja zaszłam przy "dobrym" a martek nawet przy "słabym", to się chyba to narzędzie jednak średnio sprawdza.
|
|
![]()
Malvinka |
Ale to co mówisz, to tylko lepiej! Oznacza, że nawet jak detektor jest średnio obiecujący to może się udać
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Chodziło mi o to, że jest to narzędzie niedoskonałe, a to, że może się udać... nawet niepłodnym parom czasem się udaje
![]() |
|
![]()
Anette |
Z tym detektorem to mysle, ze nie mozna tak mooooocno brac go do siebie. Wiecie jak to jest z tym "cudem", lekarze mowia niektorym ze z ciaza raczej bedzie kiepsko zeby zajsc, a natura swoje
![]() Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
![]() Staramy sie o kolejnego... |
|
![]()
Malvinka |
Ciekawe swoją drogą jak on działa. Czy na przykład bierze pod uwagę, że kobiety, które z tego serwisu korzystają to raczej nakręcają się na "tak". Chodzi mi o to, że jak objaw jest "niepewny" to można go interpretować na dwoje: albo optymistycznie, że wskazuje, ale "olać", żeby nie robić nadziei niepotrzebnej
![]() Swoją drogą to od kiedy się ten detektor uaktywnia? Napisane jest, że od 4dpo, ale u mnie 4dpo i twierdzi, że za wcześnie. A ciekawa jestem ogromnie co będzie mówił ![]() |
|
![]()
Agnieszka |
u mnie detektor się nie sprawdził, choć kochałam się w tym najlepszym czasie, ale wydaje mi się, że więcej tutaj zależy od samego organizmu niż programu, który tylko statystycznie patrzy na możliwość zajścia w ciąże...
|
|
![]()
Asia26 |
HEJ DZIEWCZYNY :)Chciałabym się tylko dowiedzieć, czy obliczenie % i pkt tego detektora Wam się sprawdziło?
Jak Wam się to rozkładało procentowo i punktowo? |
|
![]()
DzejKej |
To tylko zabawka... Najesz sie kapusty i dostaniesz wzdec, a detektor Ci juz doda +2 punkty...
Nie radze sie takimi zabawkami za bardzo sugerowac. Sa kobiety, ktore w ogole nie maja objawow na poczatku, tak samo jak sa niektore, ktore maja mnostwo objawow "ciazowych" nie bedac w ciazy... PS. Asiu, wystarczy jak raz zadasz pytanie na forum... |
|
![]()
kaja1991 |
ja przypadkiem znalazłam ta stronę
![]() ![]() ![]() Suzy Lee lubi tę wiadomość |
|
![]()
asiank |
Przy bardzo dobry współżyciu i prawie 98% w ciąży nie byłam. Natomiast kiedy miałam współżycie dobre i zaledwie 50% szans na ciąże, ujrzałam dwie kreseczki.
Zastanawiam się czy nie powinni z tego detektora zrezygnować. |
|
![]()
agga84aa |
Nie ma sensu w ogóle tym detektorem się sugerować, to jest 100% zabawa i tyle:) ile kobiet, tyle ciąż i oznak ciąży.
|
|
![]()
SLONECZKO32 |
a ja nie dam rady wpisac danych z poprzednich dni a ja juz jestem ok.20 tydz ciazy
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja nie zaznaczałam objawów właśnie dlatego, że mogły być spowoowane innymi czynnikami. Ale czas współżycia miałam: bardz dobry, no i się udało
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.