BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > czas na relaks
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Carmelka
Debiutantka
5

Wysłany: 2 lutego 2014, 20:35
Cytuj | (1) | Zgłoś
No dobra dziewczyny widze zez wszedzie tylko stres, strach, bieganie na badania, przeszukiwanie forum i zamartwianie sie o wszystko.
Czas najwyzszy dac troszke oddechu sobie i malenstwom, skoro maja byc zdrowe to musza sie czasem zrelaksowac :)
Podajcie swoje sposoby na odprezenie i i odrobine luksusu. Buziaki

Drelin lubi tę wiadomość

kredkaczarna
Autorytet
200

Wysłany: 2 lutego 2014, 20:38
Cytuj | (0) | Zgłoś
Proponuje wypad do kosmetyczki manicure, pedicure, moze masaz:-) ) tylk pamietajmy ze jesli wybieramy sie na jakis wiekszy zabieg zeby poinformowac ze jestesmy w ciazy:-)

26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
ckai3e3kdf77majo.png

Drelin
Przyjaciółka
134

Wysłany: 3 lutego 2014, 17:24
Cytuj | (0) | Zgłoś
Książki :) nie mogę sie już doczekać l4, żeby mieć więcej czasu na czytanie :) najgorsze, że teraz jak zaczynam czytać to zaraz zasypiam ;)

yuudrjjg1yagrwny.png

LouLou
Znajoma
24

Wysłany: 6 lutego 2014, 11:42
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja mogę zrobic tak, że czesciowo pracuje w domu. Mam straszne mdlosci i przewlekłe zmeczenie, wiec na przyjemnosci po prostu nie mam siły. Jak chodze, to mdleje. Wiec leze i w necie klikam, bo na ksiazce sie skupic nie moge za bardzo ;)

mama86
Autorytet
574

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:15
Cytuj | (0) | Zgłoś
Drelin wrote:
Książki :) nie mogę sie już doczekać l4, żeby mieć więcej czasu na czytanie :) najgorsze, że teraz jak zaczynam czytać to zaraz zasypiam ;)
Ja mam tak samo:) Jestem teraz na L4. Byłam wczoraj na zakupach i przy okazji rozglądałam się za jakąś ciekawą książką. Jednak gdy pomyślałam o tym, że przy każdej zasypiam to stwierdziłam, że na razie nie ma to najmniejszego sensu:) Zaraz wybieram się na spacer z koleżanką:)

[konto usunięte]

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:35
Cytuj | (1) | Zgłoś
Ja też na L4, jak tylko mam energię to zabieram się za gotowanie, chociaż kuchara ze mnie żadna i właściwie to mąż jest ekspertem:)
Ale zaczęłam robic rzeczy których wczesniej nie robiłam i nawet wychodzą, więc przynajmniej się nie zrażam:)
Mam tez w zanadrzu książki do angielskiego i rosyjskiego, na razie leżą i czekaja cierpliwie na swoją kolej:D
Poza tym planuje małe zmiany w naszym mieszkaniu i poszukuje inspiracji.

Kajaoli lubi tę wiadomość

Kajaoli
Autorytet
1843

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:03
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks :)
A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy :)

Nasz kochany Charlie
2yeelwj.png
Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
ajwwu6bdp5zi82q8.png

mama_z_groszkiem
Ekspertka
117

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:13
Cytuj | (0) | Zgłoś
spacer i czytanie ksiazki (dopoki z nia nie zasne ;) ale oczywiscie najlepszy relaks to spedzanie czasu z mezem, nie wazne co robimy, ale wtedy totalnie mam same pozytywne mysli.

PS: co do masazu w ciazy to mnie uczono, ze odpada :) chyba, ze jest to masaz nog badz ramion albo twarzy :)

relgcwa1nrtfgkrw.png

sylwiob
Znajoma
12

Wysłany: 20 lutego 2014, 20:00
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kajaoli wrote:
Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks :)
A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy :)
Nie każdy ma szczęście mieszkać nam morzem. ;)

Co do czytania książek to też się cieszyłam że będę miała okazje na L4 ale nie potrafię się skupić na nich. A trochę czeka na swoją kolej.

Jutro wybieram się na spacer po mieście i muszę do księgarni zajrzeć bo nowa część z mojej ulubionej serii wyszła właśnie.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)