AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Carmelka |
No dobra dziewczyny widze zez wszedzie tylko stres, strach, bieganie na badania, przeszukiwanie forum i zamartwianie sie o wszystko.
Czas najwyzszy dac troszke oddechu sobie i malenstwom, skoro maja byc zdrowe to musza sie czasem zrelaksowac ![]() Podajcie swoje sposoby na odprezenie i i odrobine luksusu. Buziaki Drelin lubi tę wiadomość |
|
![]()
kredkaczarna |
Proponuje wypad do kosmetyczki manicure, pedicure, moze masaz:-) ) tylk pamietajmy ze jesli wybieramy sie na jakis wiekszy zabieg zeby poinformowac ze jestesmy w ciazy:-)
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r. ![]() |
|
![]()
Drelin |
Książki
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
LouLou |
Ja mogę zrobic tak, że czesciowo pracuje w domu. Mam straszne mdlosci i przewlekłe zmeczenie, wiec na przyjemnosci po prostu nie mam siły. Jak chodze, to mdleje. Wiec leze i w necie klikam, bo na ksiazce sie skupic nie moge za bardzo
![]() |
|
![]()
mama86 |
Drelin wrote:
Książki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja też na L4, jak tylko mam energię to zabieram się za gotowanie, chociaż kuchara ze mnie żadna i właściwie to mąż jest ekspertem:)
Ale zaczęłam robic rzeczy których wczesniej nie robiłam i nawet wychodzą, więc przynajmniej się nie zrażam:) Mam tez w zanadrzu książki do angielskiego i rosyjskiego, na razie leżą i czekaja cierpliwie na swoją kolej:D Poza tym planuje małe zmiany w naszym mieszkaniu i poszukuje inspiracji. Kajaoli lubi tę wiadomość |
|
![]()
Kajaoli |
Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks
![]() A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy ![]() |
|
![]()
mama_z_groszkiem |
spacer i czytanie ksiazki (dopoki z nia nie zasne
![]() PS: co do masazu w ciazy to mnie uczono, ze odpada ![]() ![]() |
|
![]()
sylwiob |
Kajaoli wrote:
Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks
![]() A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy ![]() ![]() Co do czytania książek to też się cieszyłam że będę miała okazje na L4 ale nie potrafię się skupić na nich. A trochę czeka na swoją kolej. Jutro wybieram się na spacer po mieście i muszę do księgarni zajrzeć bo nowa część z mojej ulubionej serii wyszła właśnie. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.