BellyBestFriend
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Blanka991
Przyjaciółka
46

Wysłany: 7 listopada 2020, 19:13
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej dziewczyny czy są tu już mamy które COVID maja już za sobą ? W którym trymestrze u was się to zaczęło? Jakie objawy i ewentualnie czy wpłynęło to jakoś na dzidzie ?

qdkk4z17oh9nq7g7.png

oar89jcgln4uu5ll.png

Nastkaa97
Autorytet
216

Wysłany: 8 listopada 2020, 19:49
Cytuj | (0) | Zgłoś
Sama jestem ciekawa.🙂

16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔

Szczescie
Nowa
0

Wysłany: 25 listopada 2020, 02:27
Cytuj | (0) | Zgłoś
Również chętnie się dowiem

Aneta
Przyjaciółka
93

Wysłany: 25 listopada 2020, 09:15
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć dziewczyny. Ja jestem na początku ciąży i tak się stresuje ☹ nie byłam jeszcze u ginekologa bo musiałam przełożyć wizytę bo jestem uziemiona na kwarantannie dziś 8dzien. Moja szwagierka była chora i ma potwierdzonego covida,A mieszkamy w jednym domu. Niby ona jest dole i się z nią nie widywalam,ale się bardzo stresuje. Bo niby nic mi nie jest, ale od 2 dni mam wysypke czerwona swedzaca na brzuchu i na nogach do kolan. I teraz się stresuje co to... Niby na necie patrzyłam to covid tak placami bierze, a ja mam równo cały brzuch i te nogi, bardzo swędzi. Wzięłam zyrtec bo przeczytałam że to można w ciazy, trochę zaczęło schodzić ale do okola pepka swędzi jak diabli. 😥 tym bardziej się stresuje bo mam ubytek w bliźnie po cc i boję się żeby w tym miejscu się nie zagniezdzil. 🙁 wizyta dopiero 9.12.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)