BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Ciąża z zaskoczenia :)
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

MamaZmarzeniami
Debiutantka
18

Wysłany: 2 czerwca 2021, 23:24
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witajcie. Pisze ten post bo jestem kompletnie zaskoczona. Okres mi się spóźnia 7 dzień więc tylko tak dla własnego spokoju kupilam test ciążowy. Kiedyś się staraliśmy ale nic z tego nie wyszło. Brałam Duphaston ale odpuściłam bo stwierdziliśmy ze nic na siłę. I tymczasem dzis o 19 zrobiłam test który od razu pokazał 2 grube kreski 🙈 zwariowalam, zadzwonilam do mojej cioci która pracuje w klinice ginekologicznej. Mam przyjść w poniedziałek na bete i po tygodniu jak w krwi wyjdzie wszystko ok na usg. Czy powinnam juz zacząć brać kwas foliowy? Jestem jeszcze w szoku 😁

Papierowka
Ekspertka
81

Wysłany: 3 czerwca 2021, 06:46
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kwas foliowy nie zaszkodzi, zalecany jest nawet przed ciążą, więc myśle że jak najbardziej możesz ;) Gratulacje i trzymam kciuki za bete ;)

MamaZmarzeniami
Debiutantka
18

Wysłany: 3 czerwca 2021, 09:46
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziękuję bardzo :)

MamaZmarzeniami
Debiutantka
18

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:28
Cytuj | (0) | Zgłoś
Beta dzis zrobiona i wyszlo 11123,59 co mnie jeszcze bardziej wprawilo w oslupienie. W środe powtórka ale ginekolog mówi ze beta wskazuję na 6-7 tydzień 😁 i wizyta 22 czerwca na USG 😁

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)