AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
galadriela |
Hej dziewczyny,
W piątek 3.02 miała być miesiączka, wystąpiła jedna czerwona plama (taka żywa czerwień) potem tylko brązowe plamienie, nazajutrz nic. W sobotę i niedzielę zrobiłam dwa testy ciążowe, pozytywne. W poniedziałek 6.02 beta, wyszło 715. Gin powiedział, że przy takim poziomie bety możemy sié umówić na USG dopiero 17.02, wcześniej raczej nic nie będzie widać. Martwię się, bo oprócz zatrzymania miesiączki i bolesności piersi przy dotyku nie czuję żadnych innych objawów, niepokoi mnie zwłaszcza brak zmęczenia i mdłości, mdłości podobno pojawiają się między 4 a 5 tygodniem? U mnie to byłby już 5 tydzień. Być może trochę przesadzam, ale trzy dni przed tym, zanim zrobiłam pierwszy pozytywny test, odebraliśmy morfologię partnera i wykazała 2% plemników o prawidłowej budowie, po miesiącach nieudanych starań, z takimi wynikami zaczęliśmy myśleć, że już nigdy nie będziemy mogli mieć dzieci. Czytałam też, że przy takiej morfologii często dochodzi do poronień nawet, jeśli do ciąży dojdzie. Powiedzcie mi, czy jest się czym martwić, bo oszaleję do następnego piątku ![]() |
|
![]()
Freya21 |
Hej
![]() Głowa do góry, trzeba myśleć pozytywnie ![]() galadriela lubi tę wiadomość |
|
![]()
galadriela |
Dzięki Freya, trochę mnie uspokoiłaś
![]() |
|
![]()
Echo |
Cześć! Jestem w 6tyg. 1d. i też nie mam żadnych objawów. Myślę, że to zupełnie normalne
![]() galadriela lubi tę wiadomość 20.02.23 - 8tc. - 💔🖤
14.03.23 - poronienie samoistne |
|
![]()
Karolinaklaudia |
galadriela wrote:
Hej dziewczyny,
W piątek 3.02 miała być miesiączka, wystąpiła jedna czerwona plama (taka żywa czerwień) potem tylko brązowe plamienie, nazajutrz nic. W sobotę i niedzielę zrobiłam dwa testy ciążowe, pozytywne. W poniedziałek 6.02 beta, wyszło 715. Gin powiedział, że przy takim poziomie bety możemy sié umówić na USG dopiero 17.02, wcześniej raczej nic nie będzie widać. Martwię się, bo oprócz zatrzymania miesiączki i bolesności piersi przy dotyku nie czuję żadnych innych objawów, niepokoi mnie zwłaszcza brak zmęczenia i mdłości, mdłości podobno pojawiają się między 4 a 5 tygodniem? U mnie to byłby już 5 tydzień. Być może trochę przesadzam, ale trzy dni przed tym, zanim zrobiłam pierwszy pozytywny test, odebraliśmy morfologię partnera i wykazała 2% plemników o prawidłowej budowie, po miesiącach nieudanych starań, z takimi wynikami zaczęliśmy myśleć, że już nigdy nie będziemy mogli mieć dzieci. Czytałam też, że przy takiej morfologii często dochodzi do poronień nawet, jeśli do ciąży dojdzie. Powiedzcie mi, czy jest się czym martwić, bo oszaleję do następnego piątku ![]() Hej ☺️ co do objawów to jest indywidualna kwestia organizmu ,nie przejmuj się ,proszę Cię ,to negatywnie wpływa na ciaze ☺️ a zapytam jeszcze czy sprawdzalas może przyrost bety i poziom progesteronu ?☺️ |
|
![]()
Butterfly23 |
Hej. Ja też praktycznie nie mam objawów prócz lekko nabrzmiałych piersi i wzdęć. Dziś 5t3d. Też się okropnie denerwuje. Już nawet myślałam żeby lecieć dziś betę sprawdzić 🙈 musimy myśleć pozytywnie
6 lat starań
Niedoczynność, hashi, IO, MTHFR, hiperprolaktynemia, PCOS, hiperinsulinemia 05.2019, 10.2020- IUI 😞😞 01.2020: Laparoskopia✔️ Histeroskopia z chromotubacją✔️ 2021-2022 Starania na naturalnych cyklach, akupunktura, naprotechnologia 2023🍀 8.02 ⏸️ 🥹 naturalny cykl 7tc 💔 poronienie zatrzymane |
|
![]()
Megi93 |
Dziewczyny, zupełnie nie macie się czym martwić
![]() ![]() ![]() Butterfly23, galadriela, Trottin lubią tę wiadomość pierwszy dzień ostatniej miesiączki - 15.11.2022
16.12.2022 - HCG 128,5 mU/ml 19.12.2022 - HCG 626,9 mU/ml TSH - 1,93 µU/ml 23.12.2022 - HCG - 3389 mU/ml progesteron - 28 ng/ml 30.12.2022 - zarodek 3,8 mm 09.01.2023 - zarodek 11 mm z bijącym sercem ![]() |
|
![]()
Trottin |
To ja dołączam do kolekcji zestresowanych brakiem objawów, beta sprawdzana 3 razy i nawet testy robiłam, żeby sprawdzić czy ciemnieją, bo nie mam żadnych objawów poza bólem piersi i też trochę mnie to zastanawia.. Pocieszające, że jest nas więcej w takiej sytuacji! W poniedziałek idę na pierwszą wizytę i zobaczymy czy wszystko OK, może wtedy trochę odetchnę z ulgą...
![]() |
|
![]()
Bonia19 |
Hej! Jestem obecnie w 10tc+5, objawów nie mam, czasem bywam bardziej senna i miewam mgłę w głowie, zapominam co miałam zrobić albo powiedzieć 🤣 ale z mdłościami, bólami oto mam spokój... Jedynie cukrzyca ciążowa męczy, ale objawów nie daje. Najbliższe USG mam za niecałe 2 tygodnie, martwię się, bo przez dietę cukrzycową chudnę zamiast przybierać ( a i tak jestem i przed ciążą byłam bardzo szczupła). Lekarze mówią, żeby się nie martwić 😊
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.