AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
PsychoPatka91 |
Dziewczyny, jestem w 5t6d ciąży, od dwóch dni piersi przestały mnie bolec i zrobiły się miękkie. Innych objawów ciąży nie miałam. Czy to normalne? Mocno się denerwuje ..
Mosieczka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Leira |
Objawy ciąży to się zaczynają po 7 skończonym tygodniu zwykle (jeśli w ogóle, bo są szczęściary co ich nie mają
![]() ![]() anka1981, Foto_Anna lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Ania0306 |
Cześć
![]() ![]() anka1981 lubi tę wiadomość 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
anka1981 |
psychopatka. zrob albo beta hcg co 48h albo idx na usg. coskolwiek będzie widav moze i moze to Cię uspokoi.
ono (*) - 05.2011
ono (*) - 01.2019 |
|
![]()
PsychoPatka91 |
Dzięki dziewczyny, ja już mega schizuje, naczytałam się ze zanik objawów to coś złego i teraz cały czas o tym myśle..
|
|
![]()
Leira |
PsychoPatka91 wrote:
Dzięki dziewczyny, ja już mega schizuje, naczytałam się ze zanik objawów to coś złego i teraz cały czas o tym myśle..
Ja po poronieniu jeszcze dwa tygodnie miałam objawy ciążowe więc w ogóle się tym nie sugeruj ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Mnie w pierwszej ciąży w ogóle nie bolały przez całe 9miesiecy. Każdy pytał właśnie o piersi,czy bolą, czy się powiększyły.a tu nic. I brałam też luteinę po której często bolą piersi i też nic
![]() |
|
![]()
Smutnamiss |
Ania0306 wrote:
Cześć
![]() ![]() Nie bój się to żaden wyznacznik i faktycznie lepiej nie czytać Wiadomość wyedytowana przez autora 10 stycznia 2019, 22:48 |
|
![]() [konto usunięte] |
@PsychoPatka1 i jak u Ciebie? Wszystko ok?
Ja jestem po 2 wczesnych poronieniach i obecnie we wczesnej 3 ciązy, która jutro zobaczymy, czy jest przyrost bety. Oczywiście totalnie wariuję, piersi raz bolą raz nie - ale o wiele mniej niż w dwóch poprzednich ciążach. Dodatkowo biorę luteinę. Pozdrowionka! Wiadomość wyedytowana przez autora 31 stycznia 2019, 17:38 |
|
![]()
Leira |
Nanu7 wrote:
@PsychoPatka1 i jak u Ciebie? Wszystko ok?
Ja jestem po 2 wczesnych poronieniach i obecnie we wczesnej 3 ciązy, która jutro zobaczymy, czy jest przyrost bety. Oczywiście totalnie wariuję, piersi raz bolą raz nie - ale o wiele mniej niż w dwóch poprzednich ciążach. Dodatkowo biorę luteinę. Pozdrowionka! Jeśli jest inaczej niż w dwóch poprzednich, nieszczęśliwych ciążach to potraktowałabym to jako dobry objaw ![]() ![]() |
|
![]()
PsychoPatka91 |
Tak, jak na razie u mnie wszystko dobrze
![]() ![]() Objawów ciążowych dalej nie mam żadnych. Piersi nie bolą, nie mam mdłości, nie mogę spać, no może mam troszke mniej energi niż zawsze ![]() Foto_Anna lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Wow super! Oby do przodu
![]() Ja dzis bylam zrobic bete Wtorek 76 dzis 429. Niestety zaczął mnie bolec krzyz i podbrzusze jak na miesiaczke. Napisalam do gina i twierdzi, ze nie powinno tak byc ![]() Czytalam, ze wiele kobiet tak ma na poczatku ciazy, ale strasznie sie martwie, ze znowu sie nie uda ![]() |
|
![]()
PsychoPatka91 |
Moja siostrę tez mocno bolał brzuch, tak miesiaczkowo wlasnie. O ciazy dowiedziała się dopiero pod koniec 7 tygodnia, bo była pewna, ze zaraz dostanie okresu, obecnie jest w 15 tygodniu
![]() ![]() |
|
![]()
Palemka |
Cześć
![]() ![]() ![]() Co do objawów, to też piersi mnie nie bolą - nie bardziej niż zwykle w drugiej połowie cyklu. Natomiast odczuwam bóle podbrzusza, tak jak Nanu7, jak na miesiączkę. Tylko że dużo łagodniejsze i pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. To moja pierwsza ciąża (chyba ![]() Życzę Wam wszystkim rosnących, zdrowych brzuszków ![]() Nanu7 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
@Palemka super gratulacje. U mnie objawy powoli sie rozkrecaja raz sa a raz nie ma a hak na razie z ciaza wszystko ok wiec nie ma sie co zamartwiac. Bete przestałam robic na etapie 6700 i potwierdzeniu pecherzyka na usg. Teraz czekam okropnie 2 dluuugie tygodnie na nastepne usg, gdzie powinno juz bic serduszko. Nie wiem jak wytrzymam. Zrob ponownie bete po48h i daj znac jak przyrasta! Trzymam kciuki
![]() ![]() |
|
![]()
Palemka |
Nanu7,
problem niestety był po mojej stronie, przez co oczywiście borykałam się (i nadal się borykam) z ogromnym poczuciem winy. Mam endometriozę III/IV st., usunięty jeden jajnik, niską rezerwę jajnikową. Jesteśmy z okolic Łodzi i tam podjęliśmy leczenie. Udało się za pierwszym podejściem, ale to sam początek, więc mam milion obaw i wątpliwości. Na USG lekarz kazał przyjść dopiero za 2-3 tygodnie, więc mimo, że ufam mu całkowicie, zdążę do tego czasu osiwieć ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ej Palemka no nie mozesz się obwiniać! Chociaz my kobiety tak juz mamy... najwazniejsze, ze szukacie rozwiązanie i jak widac jestescie na dobrej drodze
![]() |
|
![]()
Palemka |
Jednak nie
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
I tak trzymaj! Daj znac, jak wyniki bety
![]() |
|
![]()
Palemka |
Powtórzyłam betę i powiem szczerze, że jestem zaskoczona bardzo szybkim przyrostem. W poniedziałek 91,54, w piątek 707,59. I oczywiście w głowie myśli o zaśniadach, wadach płodu itd. I jeszcze o ciąży bliźniaczej, bo podano mi 2 zarodki, ale nie wiem, ile się przyjęło. Nie za szybki ten przyrost, jak myślicie?
![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.