AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
zabka11 |
strasznie mnie meczą z przerwami od dwóch tyg.
smaruję sie amolem, zimne okłady, zaciemnione pomieszczenie....nic nie pomaga. lekarz zezwolił brac apap, ale na mnie apap nawet przed ciazą nie działał, a teraz zwięłam go raz i zero różnicy... takze nie bede sie nim faszerowac bo i tak nic nie daje... macie jakies sprawdzone sposoby jak sie pozbyc tych okropnym migren? pracuje wciaż zawodowo - jeszcze 2 miesiące przede mną i musze wytrzymać.... |
|
![]()
Bunia86 |
Mi lekarka powiedziała żeby pić duużo wody i że to pomaga. Może zadziała
![]() ![]() * Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 |
|
![]()
polkosia |
To niestety sprawka rosnącego progesteronu podobnież
![]() ![]() Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]()
pakima |
Paracetamol moze pomoze
|
|
![]()
zabka11 |
apap to paracetamol, wiec niestety nie działa.
picie dużej ilości wody z cytryna tez średnio... już sie zastanawiam czy to nie jest tez od pracy przed komputerem 8 h??? |
|
![]()
Fatim |
A robisz przerwy przed komputerem ? Należy co jakiś czas odwracać wzrok na kilka minut patrząc daleko w dal tak by nie obciążać jednej grupy mięśniowej w gałce ocznej. Polecam też masaż klasyczny twarzy,szyi i dekoltu
![]() |
|
![]()
zabka11 |
tak, robię przerwy.
masażu spróbuję, dziękuję za rady:-) |
|
![]()
Mordeczka |
Ja co prawda w ciąży nie jestem choć bardzo tego pragnę. Ale co do bólu głowy to mam go prawie codziennie od 2 dnia cyklu...
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs |
|
![]()
polkosia |
Mordeczka, to Ty może do lekarza idź?
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.