AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Viki |
Dziewczyny ja jestem cała zeschizowana. Dwa razy już poroniłam a teraz test pozytywny.
Jak was bolały piersi w ciąży? Non stop cały dzień, dzień po dniu? Czy dawały odpocząć? Bo mnie raz boli raz nie i nie wiem czy szukam problemów czy coś się złego dzieje? |
|
![]() [konto usunięte] |
No to u mnie bylo tak,ze tez porobiłam,a bylo to teraz w styczniu,a teraz znów jestem ciazy:) Przy pierwszej ciąży cycki bolały juz chyba ze cztery dni po owulce..ale tak bolały,ze nie mogłam...rosly,puchły,ze koniec świata.
Teraz bol piersi byl na początku...jakos z tydzien/po owulcepotem przestały bolec i bolały same sutki..Piersi jakos mocno now rosły...dopiero teraz sa takie nabite,a sutki i brodawki jakies takie napuchnięte..Nie powiem,bo podobają mi sie teraz:P Mysle,ze co ciaza to inne cycki. ![]() Oby teraz sie udalo i obuys fasolkę niedługo zobaczyla:) |
|
![]() [konto usunięte] |
A no i mogą raz bolec,a raz nie bolec:) tak samo jak nudnosci-pojawiają sie i znikaja:)
|
|
![]() [konto usunięte] |
Mnie też cały czas bolą piersi
![]() |
|
![]()
Miley24 |
A mnie prawie nie bolą -,-
Poprzednio (raz juz poronilam) na poczatku to mnie tak bolaly, że szok, dodatkowo lecial jakiś plyn z nich. Teraz tylko troche piersi raczej wieczorem no i sutki. Martwi mnie to, a do lekarza ide dopiero w sobote... ehh |
|
![]()
Viki |
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
![]() Niby mnie bolą.Ale raz słabiutko a raz tak że mi słabo. Sama nie wiem. |
|
![]()
Izzy |
A mnie nie bolą prawie wcale
![]() Myślicie, że ten ból jeszcze przyjdzie? |
|
![]()
pakima |
Mnie w pierwszej ciąży bolały do 3 miesiąca, różnie to było, były dni gdzie nic nie czułam a były takie jakby miała powieszone na nich ciężarki. A w drugiej ciąży nic nie czułam, jednynie od jakiegoś czasu chyba od 6 czuję że są duże obciążone i lekko pobolewają gdy na nich się położę bokiem.
Wiem że się martwisz. Głowa go góry:) BATTINKA lubi tę wiadomość |
|
![]()
BATTINKA |
No pakima obyś miała kochana racje bo mnie również nie bola nic a nic... Przyjmuje ze tak musi być...
![]() ![]() |
|
![]()
polkosia |
Mnie też nie bolą
![]() ![]() Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]()
Viki |
![]() Mam taką jazdę, że szok. Boje się o wszystko... BATTINKA lubi tę wiadomość |
|
![]()
BATTINKA |
Viki nie jesteś sama. Pomimo ze się starałam o ta ciążę 1,5 roku to nie potrafię się nią cieszyć ot po prostu...wszystko mnie przeraża.
![]() |
|
![]()
pakima |
Battinka nie potrafisz się nią cieszyć bo się o nią bardzo boisz, wiesz dobrze ile czekała was praca nad stworzeniem tego pięknego dzieła. Nie martw się to normalne że na dzień dzisiejszy tak się czujesz. Będzie dobrze. Nim się obrócisz a bedziesz je miała na rekach
![]() BATTINKA lubi tę wiadomość |
|
![]()
dzabuch |
Ja się zastanawiam co zrobić z nocą. W ciągu dnia nie jest źle póki mam na sobie biustonosz. W nocy natomiast mogę leżeć tylko na plecach czego bardzo nie lubię, bo w każdej innej pozycji nie jestem w stanie spać ze względu na ból.
Bartuś 04.11.2015
|
|
![]()
Viki |
Ja śpię zawsze w biustonoszu:)
Bo mam rozmiar G65. Ale jak go ściągam to mam ochotę krzyczeć z bólu. |
|
![]() [konto usunięte] |
Mnie nie bolą
![]() Ale w zamian za to dokuczają mi inne objawy - senność i silne nudności... Wiadomość wyedytowana przez autora 27 czerwca 2015, 10:26 |
|
![]()
Lady86 |
Dziewczyny, jestem w 14 tygodniu ciąży. Piersi umiarkowanie bolały mnie już od owulacji, później zaczęły boleć bardziej do tego stopnia, że budziłam się w nocy z płaczem. Ale około 9 tygodnia ból zaczął ustępować, teraz piersi nie bolą mnie już wcale, mam tylko bardziej wrażliwe sutki, czasami też lekko pobolewają gdy leże i wstaję. Nie martwcie się. Mój maluszek jest zdrowy chodź nie mam żadnych objawów, nie wymiotuję, piersi już nie bolą, nie mam mdłości, czuję się normalnie. Każda ciaża jest inna i zależy od organizmu. Bądżcie spokojne
![]() polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]()
meeegi1771 |
Mnie cycki na początku bolały okropnie później raz bolały raz nie bolały raz tylko przy dotyku ... teraz wcale nie bolą
![]() ![]() Magnosia lubi tę wiadomość |
|
![]()
Beeblu |
Ból bólem ale co zrobić z tym wielkim rozmiarem teraz? Mam schizę że patrząc tylko na piersi wszyscy wiedzą że jestem w ciąży
![]() ![]() |
|
![]()
Bąbelek |
Mnie od momentu owulacji bolały przy dotyku, a od zagnieżdżenia rwały niemiłosiernie w sutkach przy zmianie pozycji, i tak jest do teraz. Najgorzej wieczorem i przy wstawaniu z łóżka.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.