AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Magda603 |
Witam, dzisiaj zrobiłam 2 testy ciążowe i wyszły pozytywne. Chciałabym iść na badanie beta HCG żeby potwierdzić ciążę i zobaczyć czy na tym etapie jest wszystko dobrze. Niestety w obecnej sytuacji większość przychodni, laboratoriów ma ograniczoną działalność. Czy to badanie jest konieczne czy jeśli nikt nie będzie chciał mi go wykonać przy obecnej pandemii mogę poczekać 2-3 tygodnie do pierwszego usg? Błagam o pomoc. Martwię się.
|
|
![]()
malami.91 |
Nie musisz robić tego badania. Czekaj spokojnie na pierwsze USG 🙂.
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 |
|
![]()
Polinek |
Magda603 mam podobnie. Powinnam zrobić betę w niedziele ale siedzę w domu .
|
|
![]()
Magda603 |
Polinek i byłaś na beta HCG? Który podejrzewasz tydzień?
|
|
![]()
Basia38 |
Dziewczyny, jeśli mieszkacie w dużym mieście i bardzo chcecie/musicie badanie zrobić to pielęgniarka może do Was podjechać pobraac krew... ja z tego wczoraj skorzystałam i czułam się bezpiecznie
Pielęgniarka w maseczce wszystko zdezyndekowala. Wyniki miałam.tego samego dnia. U mnie koszt to 49 zł za taką usługę ponad koszt badań Ale czasami trzeba coś zbadać A jechać do laboratorium gdzie nie wiadomo czy ktoś z wirusem nie przyszedł to strach.. www.upacjenta.pl jakby co ![]() 4cs 💚⏸️
11.03.20 (25 dc, 11dpo) - beta: 87,31; 17.03.20 (31 dc, 17 dpo) - beta: 3445; 20.03.20 (34 dc, 20 dpo) - beta: 14606. |
|
![]()
Magda603 |
Ja mieszkam w niedużym mieście i nie ma takiej możliwości.
|
|
![]()
Polinek |
Nie robiłam bety drugi raz. Mieszkam w Warszawie wiec trochę boje sie ruszać.
|
|
![]()
Magda603 |
Ja niestety nie robiłam w ogóle bety. Muszę ufać 3 testom, które zrobiłam. Gorzej jeśli wszystkie 3 kłamały. I wierzyć, że wszystko ok.
|
|
![]()
Sylviazett |
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
26.03 beta 1826 28.03 beta 5649 Mogę się cieszyć? USG dopiero 7.04 |
|
![]()
Aguska |
@ Sylviazett
Według kalkulatora bellybestfriend - Twój przyrost jest prawidłowy ![]() Nie wiem czy można tak linki wstawiać, ale mam nadzieje, że to nie problem: https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html |
|
![]()
Sylviazett |
Aguska wrote:
@ Sylviazett
Według kalkulatora bellybestfriend - Twój przyrost jest prawidłowy ![]() Nie wiem czy można tak linki wstawiać, ale mam nadzieje, że to nie problem: https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html Dziękuję, niestety 3 bety nie mam już gdzie zrobić więc mam.nadzieje, że wszystko będzie dobrze |
|
![]()
N_a_t_a_l_i_a116 |
Dziewczyny, ja byłam wczoraj na becie w dniu miesiączki, wynik 7,9.. Bardzo się zdziwiłam ponieważ testy od 4 dni czulosci 10 wychodziły pozytywne (każdego dnia ciemniejsza kreseczka) jutro kolejne badanie.. Zapraszam na mój wykresik
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.