BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > 5 tc lekki bol krzyza
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Pokahontaz
Koleżanka
25

Wysłany: 27 marca 2015, 19:08
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witam,

Dziewczyny czy ktoras z Was na poczatku ciazy takze odczuwala lekki bol w krzyzu- jakby nerwobol? Czy to powod do niepokoju? Nie towarzyszy temu bol brzucha czy plamienie.

Martika87
Autorytet
252

Wysłany: 27 marca 2015, 21:23
Cytuj | (0) | Zgłoś
Mnie na początku bolał krzyż tak jak boli jak ma się wysoką gorączkę.
Na ból trochę pomagał masaż.
To normalne :)
Do tej pory co jakiś czas pobolewa nawet jak leże w dzień i nic nie robię.

zrz69vvj69ave0jf.png

Pokahontaz
Koleżanka
25

Wysłany: 27 marca 2015, 22:41
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziękuje za odpowiedz - już się zmartwiłam :) Poszliśmy z mężem na spacer i póki co przeszło.

bella88
Autorytet
480

Wysłany: 28 marca 2015, 06:16
Cytuj | (0) | Zgłoś
Mnie krzyż, plecy bolą od owulacji jak jeszcze nawet nie widziałam że jestem w ciąży. Nie wiem czemu tak. To był mój pierwszy objaw. Dosyć dziwny :-P i do tej pory mnie pobolewa choć już mniej. Przynajmniej mogę dłużej posiedzieć czy pochodzić. Wcześniej nie szło. Także myślę że możesz być spokojna. Mi póki co nic nie jest :-D

25 cs o drugie maleństwo
29.04 10dpo - ||
05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
oar8skjo7l38xs7t.png

Pokahontaz
Koleżanka
25

Wysłany: 28 marca 2015, 10:58
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kolezanka, ktora tez jest teraz w ciazy powiedziala mi ze to powiekszajaca macica moze uciskac na jakis nerw - wydaje mi sie za tak wlasnie moze byc. Przy kolejnej wiyzcie u lekarza zapytam o to dla swietego spokoju i dam znac :)

Poz!omka.
Autorytet
571

Wysłany: 29 marca 2015, 08:44
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziewczyny czy w 5tc miałyście (np raz, dwa razy dziennie) takie chwilowe bóle w macicy ? ale nie takie lekkie skurcze jak na @, tylko taki ból jakby coś rozrywało od środka.. trwający max 3 min. Już 6 dzień mam coś takiego, czasami aż się ruszyć nie mogę ale to trwa chwile i przechodzi,najcześciej na wieczór i z samego rana, nigdy wcześniej tak nie miałam, @ nadal brak, dlatego próbuje sobie do czegoś te bóle przypisać :P testuje w przyszłym tygodniu. Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam cieplutko :-)

Ps. Wiem że temat o bólu krzyża ale nie wiedziałam gdzie to napisać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora 29 marca 2015, 08:46

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
atdcmg7y5xqxk96s.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)