AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Pokahontaz |
Witam,
Dziewczyny czy ktoras z Was na poczatku ciazy takze odczuwala lekki bol w krzyzu- jakby nerwobol? Czy to powod do niepokoju? Nie towarzyszy temu bol brzucha czy plamienie. |
|
![]()
Martika87 |
Mnie na początku bolał krzyż tak jak boli jak ma się wysoką gorączkę.
Na ból trochę pomagał masaż. To normalne ![]() Do tej pory co jakiś czas pobolewa nawet jak leże w dzień i nic nie robię. ![]() |
|
![]()
Pokahontaz |
Dziękuje za odpowiedz - już się zmartwiłam
![]() |
|
![]()
bella88 |
Mnie krzyż, plecy bolą od owulacji jak jeszcze nawet nie widziałam że jestem w ciąży. Nie wiem czemu tak. To był mój pierwszy objaw. Dosyć dziwny
![]() ![]() |
|
![]()
Pokahontaz |
Kolezanka, ktora tez jest teraz w ciazy powiedziala mi ze to powiekszajaca macica moze uciskac na jakis nerw - wydaje mi sie za tak wlasnie moze byc. Przy kolejnej wiyzcie u lekarza zapytam o to dla swietego spokoju i dam znac
![]() |
|
![]()
Poz!omka. |
Dziewczyny czy w 5tc miałyście (np raz, dwa razy dziennie) takie chwilowe bóle w macicy ? ale nie takie lekkie skurcze jak na @, tylko taki ból jakby coś rozrywało od środka.. trwający max 3 min. Już 6 dzień mam coś takiego, czasami aż się ruszyć nie mogę ale to trwa chwile i przechodzi,najcześciej na wieczór i z samego rana, nigdy wcześniej tak nie miałam, @ nadal brak, dlatego próbuje sobie do czegoś te bóle przypisać
![]() ![]() Ps. Wiem że temat o bólu krzyża ale nie wiedziałam gdzie to napisać ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 29 marca 2015, 08:46 Alicja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.