AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
belldandy |
Proszę o pomoc, mam pobolewania i kłucia po jednej tylko stronie oraz bóle jak na @. Naczytałam się za dużo w internecie o ciąży pozamacicznej, dlatego chciałabym iść jutro do gina sprawdzić co i jak. Jutro będę w 4+5tc, wczoraj moja beta o godzinie 13;30 wynosiła 1284, czyli jutro powinna być 2-3 razy większa. Myślicie, że lekarz może już ujrzeć sam pęcherzyk czy jest on dobrze zlokalizowany? Nie jest za wcześnie?
|
|
![]() [konto usunięte] |
Kochana ja tez mam takie bole i wlasnie dzis tu na tym dziale znalazłam odpowiedz ze nie tylko ja jedna tak mam i ze to normalny objaw
![]() |
|
![]()
belldandy |
Ania1986 wrote:
Kochana ja tez mam takie bole i wlasnie dzis tu na tym dziale znalazłam odpowiedz ze nie tylko ja jedna tak mam i ze to normalny objaw
![]() ale też masz tylko po jednej stronie? Wg mnie powinny być po obu przecież... "Przyszłe mamy mogą obawiać się poronienia. Do objawów sygnalizujących, że coś złego się dzieje należy: krwawienie, ból brzucha - nawet jeśli nie ma krwawienia, a gdy utrzymuje się ból w podbrzuszu po jednej stronie może oznaczać ciążę ektopową (pozamaciczną), skurcze." |
|
![]()
desou |
Witam! Ja odczuwałam dziwne kłucie przy prawym jajniku ale nie było bardzo bolesne. Bóli jak na @ nie miałam. U lekarza byłam w 4 tyg i 5 dniu i babka była sceptyczna ale zrobiła usg i jej pierwsze słowa po przyłożeniu głowicy: jeeeeeeeeeeest ciąża
![]() widziała pęcherzyk ale podobno zdarza się często, że jeszcze na tym etapie nie widać. tak samo z serduszkiem, byłam w 6 tyg i 2 dniu i było a ona mówiła, że jeszcze może nie będzie widać... |
|
![]() [konto usunięte] |
Kochana mnie delikatnie kluje dzis dopiero i prawa strona ale ewidentnie ciagnie lewa;) bedzie dobrze!! nie wczytuj sie za bardzo w neta!!
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.